Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κος Πάνος Καμμένος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Πολιτικός Καφές” με τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Για την παράνομη μετανάστευση

 

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Για να μην υπάρχουν λαθρομετανάστες, για να μην υπάρχει παράνομη μετανάστευση στο Αιγαίο πρέπει άμεσα  να κλείσουν τα Κέντρα Υποδοχής που είναι κέντρα που ουσιαστικά αυτό που κάνουν είναι να αυξάνουν την ροή . Να συλληφθούν οι διακινητές και από εκεί και πέρα οι ΑΝΕΛ έχουμε προτείνει την μόνη λύση που υπάρχει και η λύση αυτή είναι εάν η Τουρκία δεν δεχτεί να εφαρμόσει εντός τριών μηνών την συνθήκη επαναπροώθησης η κυβέρνηση που θα συμμετέχουν οι ΑΝΕΛ θα κάνει αναστολή της συνθήκης του Δουβλίνου 2. Θα τους δώσει χαρτιά να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους ή να πάνε στην Δύση εκεί που θέλουν να βρουν δουλειά. Άλλη λύση δεν υπάρχει, τα άλλα όλα είναι ακραίες λύσεις που δεν συνάδουν με τον πολιτισμό της Ελλάδας.   

 

Για χθεσινή την ανακοίνωση του κ,ΝΤΡάγκι

 

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Τον στεναχώρησε τον κ. Σαμαρά ο κ.Ντράγκι.

Η ανακοίνωση Ντράγκι έρχεται μετά από πίεση της ελληνικής κυβέρνησης να βγει η ΕΚΤ και να πει ότι αν δεν ψηφίσουν την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχει φράγκο. Τέτοια ανακοίνωση δεν μπορεί να υπάρχει.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης από την μεριά της κυβέρνησης απέτυχε. Βγάλανε  αεροπλάνα να πέφτουνε , βαπόρια να προσκρούουν, είπαν ότι θα γίνουν σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί αυτά όχι απλώς είναι αστεία άλλα είναι και επικίνδυνα για την οικονομία. Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, η οικονομία μας θα προχωρήσει με μια νέα πολιτική όσον αφορά την φορολογία...  

Υπάρχουν συμβάσεις , οι συμβάσεις αυτές θα τηρηθούν από την μεριά της Ευρώπης όπως και από την πλευρά της Ελλάδος. Δεν μπορεί να μας χρεώνουν εμάς 8 φορές παραπάνω επιτόκιο απ' ότι χρεώνουν τις άλλες χώρες και όταν υπάρχει ένα απεχθές χρέος που θα βρει η επιτροπή λογιστικού ελέγχου θα διαγραφεί το χρέος.

Ερωτηθείς για ποιο λόγο πρέπει οι πολίτες να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ:  Πρώτα από όλα η διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος είναι πάνω από 8 μονάδες.

Οι νεοδημοκράτες εάν ψηφίσουν αυτή τη στιγμή ΝΔ είναι  χαμένη ψήφος, εάν ψηφίσουν ΝΔ  θα οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδυναμία.  Ο μόνος τρόπος να αποκοπεί η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ψηφίσουν ΑΝΕΛ και να δώσουν ένα ισχυρό ποσοστό.  Το δεύτερο είναι ότι δεν θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι αυτοδύναμος γιατί η αυτοδυναμία φέρνει και αλαζονεία. Εμείς είμαστε εγγυητές στα εθνικά θέματα, στα θέματα της θρησκείας και στα θέματα της φορολογίας. Το σύστημα αυτό το πολιτικό θα το ανατρέψουμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα μέρα με ξεκάθαρους λογαριασμούς  και με δημόσιες τις θέσεις μας όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή.