Ο βουλευτής της ΝΔ , κος Γεράσιμος Γιακουμάτος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Πολιτικός Καφές” με τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Γ.ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση της Ελλάδος εγώ θα κάνω την αντιπολίτευση μου, είμαι σταθερός στις απόψεις μου και στις ιδέες μου, έχω διαφορετική πολιτική αντίληψη αλλά δεν επενδύω στην διάλυση της χώρας. 

Όλα τα άλλα είναι ψευτομαγκιές και πατριδοκαπηλία. Είμαι απόλυτος, είμαι συνειδητός, ανήκω στην λαϊκή Δεξιά, εμείς περάσαμε μεγάλη μπόρα, μόνο εμείς την ζήσαμε όχι οι ατσαλάκωτοι. Το ότι εμείς στην Δυτική Αθήνα  ξυπόλητοι και οι πεινασμένοι είχαν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ, στέρεψε η δεξαμενή μου ότι στα βόρεια προάστια με “σακατέψανε”στο ξύλο για τον ΕΝΦΙΑ και είναι ένα θαύμα εν Κανά ότι επιβίωσα.

Αυτοί οι 23 χιλιάδες που με ψήφισαν είναι ήρωες, είναι μοναχικοί καβαλάρηδες, είναι αυτοί οι οποίοι πραγματικά άντεξαν στις σειρήνες και στους άλλους οι οποίοι δίνανε άλλες απόψεις και γραμμές. Είναι ήρωες...       

 

Ερωτηθείς αν επικοινώνησε μαζί του ο κ. Σαμαράς

 

Γ.ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Ναι. Εγώ δεν είμαι “δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται”, βιάζεστε. Αφήστε τα πράγματα να ωριμάσουν.

Να φύγει από την αδέξια Δεξιά και να ξαναγυρίσει πάλι η Δεξιά στις ρίζες της.  

Ερωτηθείς αν θα παραδώσει το υπουργείο στον νέο αντικαταστάτη του

 

Γ.ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Το υπουργείο αυτό δεν είναι τσιφλίκι μου και εγώ θα το παραδώσω στον άλλον που επέλεξε ο λαός. Εγώ έχω όλα τα χαρτιά εδώ , τα πάντα μέχρι λεπτομέρειας. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα άλλοι που έχουν να φοβηθούν ας κρύψουν.

 

Ερωτηθείς αν θα πρέπει να γίνει ένα συνέδριο στην ΝΔ

 

Γ.ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ:  Θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω εν θερμώ , αυτά εν καιρώ. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αρχηγούς και τέτοια.

 

ΔΗΜ.: Έχει “πατέρα” η ήττα;

 

Γ.ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Πάντα στο κακό υπάρχει το χείριστο και στο καλό το καλύτερο