Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κος Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Παραφιλολογίες” και στο δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Για το μεταναστευτικό θέμα

 

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:  Όπως νομίζανε αυτοί οι πανανεύθυνοι άνθρωποι ότι θα μπορέσει η Ελλάδα να εκβιάσει την Ευρώπη και να πάρει λεφτά από την Ευρώπη, νόμιζαν ότι θα πάνε να  φέρουν λεφτά χωρίς μνημόνιο και γύρισαν με μνημόνιο χωρίς λεφτά όπως δεν μπορούν να εκβιάσουν την Ευρώπη για το χρέος  έτσι δεν μπορούμε να εκβιάσουμε  την Ευρώπη για τους μετανάστες. Γενικώς πρέπει να καταλάβουμε ότι 10 εκατομμύρια Έλληνες δεν μπορούμε να εκβιάσουμε 500 εκατομμύρια Ευρωπαίους.

Εδώ έχουμε βάλει τους παλαβούς στην εξουσία. Είναι παλαβοί αυτοί είναι για το ψυχιατρείο...

 

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Η κυβέρνηση αυτή εκτός όλων των άλλων είναι και ημιμαθής. Δεν είναι μόνο ότι δεν έχουν λεφτά είναι παντελώς ανεπαρκείς να κυβερνήσουν. Περιμέναμε τόσο καιρό να φέρουν το νομοσχέδιο της ανθρωπιστικής κρίσης, μας είχαν πρήξει τα αυτιά για αυτό το τρομερό νομοσχέδιο και το νομοσχέδιο βγήκε στην δημόσια διαβούλευση για μερικές ώρες  και ήταν μιάμιση σελίδα. 

Η Βουλή δεν έχει συνεδριάσει μια μέρα, ακούτε όλη την ημέρα για τις τρομερές και φοβερές πρωτοβουλίες της κας Κωνσταντοπούλου για να λειτουργεί καλύτερα η Βουλή, 45 μέρες έχουν περάσει από τις εκλογές δεν έχουμε κάνει μια συνεδρίαση. Δεν έχει συνεδριάσει μια επιτροπή , δεν έχει έρθει ένα νομοσχέδιο. Η κα Κωνσταντοπούλου γυρνάει τα κανάλια και μας λέει τις μεγάλες της  βλέψεις για το πως θα συνεδριάσει η Βουλή και ότι θα βάλει απουσία στους βουλευτές, ποια απουσία αφού δεν έχουμε συνεδριάσεις;  Για ποια απουσία μιλάει, μια απουσία είναι μόνη  της. Έχει το πιο άχρηστο κοινοβούλιο όλων των εποχών δεν έχει κάνει μια συνεδρίαση...    

 

Για την σημερινή ΚΟ

 

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Καλό κουράγιο να πείτε στον ελληνικό λαό με αυτά που έκανε  στις 25 Ιανουαρίου. Διπλό κουράγιο και τριπλό κουράγιο η ΝΔ μια χαρά είναι.