Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κος Παύλος Χαϊκάλης , μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Κεντρικό Μαγκαζινο” με τις δημοσιογράφους Λίζα Δουκακάρου και Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Με αφορμή την καταγγελία του κ. Καμμένου ότι ο Αξιωματικός κος Νίτσας είναι ο ίδιος που ήταν αναμεμειγμένος και στην υπόθεση του κ.Χαικάλη    

Π.ΧΑΪΚΑΛΗΣ: Δεν έχω ενημέρωση , δεν έχω πλήρη εικόνα, ξέρω ότι κάτι έχει στα χέρια του ο πρόεδρος.

Είναι περίεργος  ο τρόπος που έγινε και νομίζω ότι θα πρέπει γίνει ΕΔΕ για να φέρει στο φως όλα τα στοιχεία γιατί πραγματικά κινεί υποψίες πως ένας αξιωματικός της Αστυνομίας διενήργησε τέτοιες διαδικασίες.

Είναι περίεργο το πράγμα όπως έχει στηθεί νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε πριν βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Καμμένο πιστεύω ότι εν ευθέτω χρόνω θα μας δοθεί η ευκαιρία έχει έρθει όμως στα αυτιά μου μια πληροφορία ότι όντως ο πρόεδρος ενήργησε  γιατί έχει στα χέρια του κάτι πάρα πολύ σημαντικό και για αυτό ενήργησε με αυτό τον τρόπο.

Εμένα εκείνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα και οι ασχολίες του προέδρου και της συζύγου του που είναι νομική μου σύμβουλος και δικηγόρος μου γιατί θα ξανανοίξουμε την υπόθεση αυτή.  Θα ξανανοίξει η ιστορία γιατί δεν θα την αφήσω στην συνείδηση του κόσμου να υπάρχει μια σπίλωση ότι μπορεί το πράγμα να είχε φτιαχτεί μόνο και μόνο για να δημιουργήσουμε μια εικόνα προς τα έξω.

 

Για το μεταναστευτικό θέμα

 

Π.ΧΑΪΚΑΛΗΣ: Η θέση μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει μια διακομματική επιτροπή γιατί είναι τεράστιο το πρόβλημα και πρέπει να το συζητήσουμε όλοι μαζί γιατί εκτός από πολιτικό είναι και ανθρωπιστικό.

Η κα Χριστοδουλοπούλου κάνει κάποιες ενέργειες και μιλάει με πρέσβεις άλλων χωρών για το πρόβλημα αυτό της χώρας μας και σας πληροφορώ ότι τρέμουν στην ιδέα ότι η Ελλάδα μπορεί κάποια στιγμή να καταργήσει τη Συνθήκη του Σέγκεν και να αφήσει κόσμο να φύγει προς την Ευρώπη.

Δεν το θέλουμε αλλά πραγματικά ζητάμε την βοήθεια και κάνουμε έκκληση στην Ευρώπη να κατανοήσει το πρόβλημα το ελληνικό διότι  η Ελλάδα έχει γίνει νεκροταφείο ψυχών.