Ο βουλευτής της ΝΔ, κος Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Πολιτικός Καφές” με τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

 

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Το μεγάλο θέμα σήμερα είναι αν ισχύουν αυτά που είπε η κα Παναρίτη χθες, η οποία είπε μεταξύ των άλλων ότι πρέπει να ανοίξουν αμέσως όλα τα κλειστά επαγγέλματα και έφερε ως παράδειγμα τους συμβολαιογράφους, είπε ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχει Έλληνας που παίρνει σύνταξη κάτω από τα 69, είπε ότι στις διαπραγματεύσεις έχει πρόβλημα ρευστών η χώρα και της πρότειναν  οι ξένοι  επειδή αυτοί δεν πρόκειται να μας δώσουν λεφτά, για να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα να αφήσουν απλήρωτους τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους για δύο μήνες.

Εγώ έλεγα ότι έχουν κρυφή ατζέντα αλλά δεν είχα καταλάβει το μέγεθος.  Σε κάνα δύο εβδομάδες προβλέπω να ρωτάς στο δρόμο “ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ;” και να το αρνούνται όλοι. Κάτσε να μείνουν απλήρωτοι οι δημόσιοι υπάλληλοι απλήρωτοι δύο μήνες και να κάτσει κα Παναρίτη να εφαρμόσει τις υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ  που αφήσαμε εμείς με την εργαλειοθήκη που πέρασε χθες ο Τσίπρας και θα σας πω εγώ τι έχει να γίνει στη χώρα.

 

Για την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καταργήσει το παράκτιο μέτωπο και έβαλε στο ΤΑΙΠΕΔ  όλη την προίκα του δημοσίου

 

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εμείς είχαμε κάνει την παράκτιο μέτωπο για να μπορεί να γίνει η διαδικασία της αναμορφώσεως του παράκτιου μετώπου πιο γρήγορα. Το παράκτιο μέτωπο ήταν μια μεγάλη ιδέα του κ.Σαμαρά που εγώ την επικροτώ ... Έχουμε την ωραιότερη παραλία στην Αττική χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων και είναι χάλια ενώ θα μπορούσε να ζει η μισή  Ελλάδα μόνο από εκεί.

 

ΔΗΜ.: Γιατί έπρεπε να την πάρει το παράκτιο μέτωπο την παραλία;

 

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:  Για να πάνε στις διαδικασίες γρηγορότερα, για να κινούνται γρηγορότερα οι διαδικασίες, αυτό είναι που μας ενδιαφέρει.

Το πρόβλημα στην χώρα είναι ότι χάνουμε χρόνο. Αυτή η κυβέρνηση τι έκανε χθες;  κατάργησε την παράκτιο μέτωπο, προσέξτε δεν σταματάει τις διαδικασίες των ιδιωτικοποιήσεων για να πείτε ότι κάνει τίποτα αριστερά πράγματα απλώς τα μεταφέρει  στο ΤΑΙΠΕΔ για να πουληθούν όλα με τη διαδικασία της κλασικής ιδιωτικοποίησης . Αλλά μη φύγουμε από το μείζον, αυτά είναι πράγματα του μέλλοντος πότε θα γίνουν  οι ιδιωτικοποιήσεις αν θα γίνουν και τα λοιπά. Εδώ σας λέω ότι συζητάνε να αφήσουν απλήρωτους μισθωτούς και συνταξιούχους...

Το λέμε εδώ και τρεις μέρες στην Βουλή στην κα Κωνσταντοπούλου στην άλλη  μεγάλη δημοκράτισα πρόεδρο να μας φέρει στη Βουλή τι συζητάνε με τους ξένους  και τα λένε μόνο μεταξύ τους. Συγνώμη έδωσε κανείς εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει  μυστικές διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη και δεν το ήξερα; Τους έδωσε κανένας λευκή επιταγή; Τους είπε κανείς πάρε Αλέξη μου την εξουσία και κάνε ότι γουστάρεις; 

 

Για το Brussels Group

 

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:  Όλοι θέλαμε μικροί να δούμε τους BEE GEES μας τους έκανε δώρο για πάντα ο Αλέξης αλλά είναι άλλοι BG s, αυτοί είναι η Τρόικα.

...Ή θα πάρουν τη δόση για να έχουν να πληρώνουν ή δεν θα πάρουνε τη δόση και θέλουμε να έχουμε ομοψυχία και δύναμη γιατί θα μείνουμε απλήρωτοι αυτό λέει η Παναρίτη.

Κάθε μέρα που μένει στην εξουσία η κυβέρνηση του Α.Τσίπρα η χώρα μας παθαίνει τεράστια ζημιά, πατριωτικό καθήκον κάθε Έλληνα είναι να ρίξουμε αυτή την κυβέρνηση από την εξουσία αν είναι δυνατόν και σήμερα.

Καταφέρανε σε πενήντα μέρες να τσακωθούν μέχρι και με την Κύπρο, καταφέρανε μέσα σε πενήντα μέρες να μας κάνουν παγκόσμιο περίγελο, κατάφεραν σε πενήντα μέρες να υπογράψουν το μνημόνιο χωρίς να φέρουν λεφτά ...  Σε έξι μήνες δεν θα έχει μείνει στην Ελλάδα τίποτα όρθιο όπως πηγαίνουν. Πιστεύω ότι η παραμονή αυτής της κυβερνήσεως στην εξουσία πλέον είναι επικίνδυνη για τον τόπο... Δεν έχουμε Βουλή,  δέχεστε η Βουλή να μην συνεδριάζει; Αυτό γίνεται οι μεγάλοι δημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη φορά Αριστερά,  η χαφιεδοαριστερά με κάμερες.