Ο θείος του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, κος Γιώργος Θεόδωρος  Βιδιαδάκης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Παραφιλολογίες” και στο δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Με αφορμή την εύρεση της σωρού του Βαγγέλη Γιακουμάκη

 

Γ.ΒΙΔΙΑΔΑΚΗΣ: Δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση ακόμα από τον Ιατροδικαστή, το μεσημέρι θα βγει η ιατροδικαστική έκθεση φαίνεται όμως ότι να  οδηγούμαστε σε αυτοκτονία. Το θέμα γιατί να φτάσει το παιδί εκεί και ποιοι το οδήγησαν εκεί.

Και εμείς περιμένουμε τις απαντήσεις γιατί θα πρέπει να μας δοθούν, δεν είναι δυνατόν να χαθεί ένα παιδί 20 χρονών  με το χαρακτήρα του Βαγγέλη και να μην λάβουμε τουλάχιστον κάποιες απαντήσεις. Τουλάχιστον να γίνει η αφορμή ο Βαγγέλης για να διορθωθούν πάρα πολλά πράγματα γιατί δυστυχώς έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι δεν ξέρουμε και πως να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Να κάνουμε καλά παιδιά, να μην έχουμε καλά παιδιά; Είμαι προβληματισμένος .

 

Ερωτηθείς αν έχουν ανοίξει τα στόματα μέσα από την σχολή

 

Γ.ΒΙΔΙΑΔΑΚΗΣ: Ακολουθείτε η ίδια τακτική, κάποια παιδιά που δεν είναι Κρητικόπουλα έχουν δει έχουν ακούσει και λένε, όλοι αυτοί οι “λεβέντες” ούτε είδαν ούτε ακούσαν ούτε ξέρουν.

Πρέπει να πάρουμε κάποιες απαντήσεις αλλά η ουσία είναι ότι παιδί χάθηκε.  Μακάρι  ο χαμός του Βαγγέλη να σώσει όλα τα υπόλοιπα παιδιά της Ελλάδας.