Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, κος Γιώργος Καραμέρος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Παραφιλολογίες” και στο δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Με αφορμή την στιχομυθία Δούρου –Παπαδημούλη μέσω διαδικτύου

Γ.ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ: Δεν νομίζω ότι έχουν να μοιράσουν κάτι ο κ.Παπαδημούλης και η κα Δούρου. Ο κ. Παπαδημούλης κάνει τις δικές του προσπάθειες στις Βρυξέλλες και στα Φόρα της ΕΕ και νομίζω με μεγάλη επιτυχία, την ίδια προσπάθεια εδώ και έξι μήνες κάνουμε και εμείς στην Περιφέρεια Αττικής σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων και δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

Είναι η εποχή των μεγάλων παραδοχών, θα σας πω για μια δήλωση που έκανε ο υπ. Δημόσιας Τάξεως ο κ.Πανούσης είπε ότι όλη αυτή η μουτζούρα στους τοίχους, όλη αυτή η καταστροφή με αφορμή όλα όσα έγιναν στην Νομική που αποτέλεσε ένα είδος κουλτούρας για κάποιους μετά την Μεταπολίτευση πρέπει να σταματήσει. Είναι λοιπόν η ώρα των μεγάλων παραδοχών. Και εγώ δεν αισθάνθηκα καμία ηδονή όταν πέρναγαν τα άρματα από την Πανεπιστημίου μολονότι έχω υπηρετήσει 18 μήνες στον Έβρο σε άρματα , ούτε όταν πέρασαν οι γεννήτριες και οι βάρκες δεν θεωρώ ότι έτσι τονώνεται το εθνικό φρόνημα όμως είδα ότι βγάζοντας τα κιγκλιδώματα και φέρνοντας τον κόσμο κοντά στους πολιτικούς, βγάζοντας τις κλούβες από την Ακαδημίας και δίνοντας μια αίσθηση ελευθερίας, με καταρρακτώδη βροχή είχαμε τον περισσότερο κόσμο στην παρέλαση από όσο είχαμε τα τελευταία δέκα χρόνια. Οπότε δεν μπορώ να αισθανθώ σε μια κόντρα με χαρακτηριστικά δημοσιογραφικής αποτύπωσης μικροπολιτικής, είναι πολύ μικρό αν έγραψε κάτι ο κ.Παπαδημούλης ή η κα Δούρου. Νομίζω ότι το γεγονός από μόνο του τελειώνει το θέμα και δεν μπορούμε να ταυτίζουμε τα δημοτικά τραγούδια με τη Χούντα. Όταν αριστεροί συζητούν και μιλούν με τέτοια τραγούδια, βάζουν τους στίχους αυτούς κάτω δεν σημαίνει ότι τους απευθύνουν σε άλλους αριστερούς ούτε στον οποιονδήποτε με την λογική της αντιπαράθεσης, τίμησε τον Γ.Καραϊσκάκη.

Σαφώς υπήρξε ένας διάλογος ο οποίος είναι καταγεγραμμένος αλλά αυτό νομίζω ότι πρέπει να το βάλουμε στην άκρη και να δούμε τι ακριβώς συνέβη εχθές. Δηλαδή σκεφτείτε να είχε λιακάδα θα μιλούσαμε για μια λαϊκή διαδήλωση…

Και ο Παπαδημούλης και η Δούρου είναι στους ευρωπαϊστές του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορείς να πεις ότι τους χωρίζει κάποιο χάσμα ιδεολογικό, τώρα μια κόντρα το Twitter  πάντα έχει ένα ενδιαφέρον βέβαια.