Συνεχίζει να προσφέρει επιμορφωτικά σεμινάρια και ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης η εκπομπή Happy Hour και η Αθηναϊς Νέγκα!

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σεμινάριο Managing Food and Beverage Operations από το Smart Braining Center , αξίας 400 ευρώ!


Η πιστοποίηση είναι κατάλληλη για έμπειρους ή νέους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο σε ξενοδοχεία ή ανεξάρτητα εστιατόρια, ή σε άτομα με σχετικές γνώσεις από άλλους τομείς ( catering ). Επιπλέον η πιστοποίηση ισχύει και για όσους σκέφτονται να αλλάξουν κλάδο και να αναπτύξουν την καριέρα τους στον τομέα του επισιτισμού. 
ΘA ΜΑΘΕΤΕ:
Να εξηγείτε τον τρόπο τιμολόγησης των μενού, τους τύπους - διαδικασίες - προγραμματισμό και τη σημασία του ως εργαλείο μάρκετινγκ!
• Να αναλύετε το πώς δημιουργείται και χρησιμοποιείται μια τυποποιημένη συνταγή και να προσδιορίζετε το βασικό κόστος των τροφίμων και ποτών και τις μεθόδους τιμολόγησης
• Να γνωρίσετε και εφαρμόσετε τις διαδικασίες αγορών, παραλαβών, αποθήκης, απογραφών, και διανομής τροφίμων και ποτών
• Να προσδιορίσετε και να περιγράψετε τους τύπους και διαδικασίες του σέρβις που μπορούν να παρέχουν τα επισιτιστικά τμήματα με γνώμονα την επαγγελματική και ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών

Συντονιστείτε καθημερινά στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Happy Hour , καθημερινά 17.00-19.00 και όταν η Αθηναϊς Νέγκα δώσει το σύνθημα στείλτε μήνυμα στο 54777 γράφοντας την λέξη σπουδές αφήνετε κενό και το ονοματεπώνυμο σας! (Χρέωση 1,24 €/sms)