Μία εβδομάδα γεμάτη πλούσια και ξεχωριστά δώρα ξεκινά για τους ακροατές του Παραπολιτικά 90,1 fm!

Μείνετε συντονισμένοι από νωρίς το πρωί στον αγαπημένο σταθμό της πόλης και διεκδικήστε τα!

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και μεγάλες κληρώσεις!

 

ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ (Καθημερινά 00:00-5:00, με τον Μάνο Τσιλιμίδη)

Δευτέρα 2/12 - Παρασκευή 6/12- Ένα τριήμερο στον Ξενώνα Πετρίτη στο Οίτυλο Μάνης.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΣ στο Οίτυλο Μάνης προσφέρουν σε ένα τυχερό ζευγάρι, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για ένα μοναδικό τριήμερο απόδρασης!

Σε ένα από το πιο ιστορικά χωριά της Μέσα Μάνης, το Οίτυλο, ο ξενώνας Πετρίτης αγναντεύει το κάστρο της Κελέφας και τον κόλπο του νέου Οίτυλου από το πιο ψηλό σημείο του χωριού, και μας προσκαλεί να ζήσουμε τη γλυκιά, ανέφελη ζωή όπως οι πραγματικοί ταξιδιώτες!


 

ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (Καθημερινά 15:00-17:00, με την Έλενα Καραμίχαλου και την Μαρία Λεμονιά)

Δευτέρα 9/12 – Τετάρτη 11/12 - Ένα σπιτάκι από το Demi’s kids' playhouse!

Tα Παραπολιτικά 90,1 και τα «Κακά κορίτσια» σας κάνουν δώρο ένα σπιτάκι από το Demi’s kids' playhouse!

Tα σπιτάκια kids' playhouse είναι μοναδικής αισθητικής από γερά χαρτόνια σχεδιασμενα από μια μαμά για να φέρει χαρά και υπέροχες αναμνήσεις σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους!

Δεν πρόκειται για ένα απλό δώρο! Είναι μια ανεκτίμητη παιδική ανάμνηση που θα χαραχτεί για μια ζωή! Και σαν τέτοιο έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε η αξία του να είναι πολλαπλάσια της τιμής του.

Περιέχει συμβουλές Παιδοψυχολόγου για το πως θα ωφεληθεί το Παιδί!


Πέμπτη 12/12- Παρασκευή 13/12- Δωροεπιταγές των 60 ευρώ για το μεζεδοπωλείο «ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ» στο Γκάζι!

Τα Παραπολιτικά 90,1 fm και τα «Κακά κορίτσια» σας κάνουν δώρο μια δωροεπιταγή των 60 ευρώ για το εκπληκτικό μεζεδοπωλείο «ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ» στο Γκάζι!

Το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στεγάζεται σε ένα πανέμορφο παλιό σπίτι και εκεί διαλέγετε από τον κατάλογό δροσερές σαλάτες, βελούδινες αλοιφές, πικάντικες τηγανιές, παραδοσιακές πίτες& ζουμερά κρεατικά στη σχάρα για να συνοδεύσετε το κρασάκι, το τσιπουράκι, το ουζάκι ή τη μπυρίτσα σας!

Και φυσικά η μουσική δεν θα μπορούσε να λείψει κι από αυτό το στέκι:

Κάθε Κυριακή το μεσημέρι οι ταλαντούχοι Φίλιππος Πασσαλίδης και Χάρης Λιβάνιος βρίσκονται στην παρέα τους μαζί με τα υπέροχα τραγούδια τους και την αγαπημένη μας μουσική!


 

FAKE NEWS (Καθημερινά 17:00-18:00, με τον Γιώργο Νόκο και τον Δημήτρη Κουνιά).

Δευτέρα 9/12 – Τετάρτη 11/12 - Ένας κύκλος σεμιναρίων Braining Center του Ομίλου HotelBrain αξίας 750 ευρώ!

Το Braining Center απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν ήδη μια σχέση με τον τουρισμό και είναι δυναμικοί, φιλόδοξοι και επιθυμούν να βρουν ευκαιρίες εργασίας!

Οι σπουδαστές του σεμιναρίου διδάσκονται την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τις αξίες και τη φιλοσοφία του ομίλου πάνω στη φιλοξενία και τη διαχείριση ξενοδοχείων.


Πέμπτη 12/12- Παρασκευή 13/12- Ένα τριήμερο σε προεδρική σουίτα στο Καρπενήσι, στο Country Club Hotel & Suites!

Τα Παραπολιτικά και η εκπομπή “Fake News” σας κάνουν δώρο ένα μοναδικό τριήμερο σε προεδρική σουίτα! Στο παραδοσιακά χτισμένο Country Club Hotel&Suites το οποίο βρίσκεται στο Μικρό Χωριό, ανάμεσα στα πλούσια δάση ελάτης της Ευρυτανίας!

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένα με σεβασμό στο τοπικό στιλ και διαθέτουν ζεστές αποχρώσεις, δάπεδο με μοκέτα, κουρτίνες και έργα τέχνης Ελλήνων καλλιτεχνών!

Oι σουίτες παρέχουν τζάκι, υπηρεσία δωματίου και μπαλκόνι με θέα στο βουνό και οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με πλήρες αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ που σερβίρεται στην τραπεζαρία και περιλαμβάνει τοπικές σπεσιαλιτέ!