Ξύλα στο τζάκι, μυρωδιές από αγαπημένες γεύσεις των ημερών, ένα ποτήρι brandy και χειμερινό τοπίο έξω από το παράθυρο. Έτσι φανταζόμαστε όλοι μας τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Να αλλάξουμε παραστάσεις, να γεμίσουμε εικόνες και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα της πόλης. Να ανακαλύψουμε νέους προορισμούς, να ταξιδέψουμε και να ζήσουμε στο πνεύμα αυτών των ημερών, που η παράδοση και οι αγαπημένοι μας άνθρωποι αποτελούν προτεραιότητα. Και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να οργανώσετε ταξίδια σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά επιλέγοντας απλά να μείνετε Ελλάδα.

Η δική μας πρόταση για τις φετινές γιορτές, συνδυάζει την πέτρα και το διαφορετικό φως της Μάνης. Ένας τόπος που σε κάθε εποχή χαρίζει ένα διαφορετικό χαμόγελο στον σύγχρονο ταξιδιώτη και που ακόμη και σήμερα, θεωρείται εσφαλμένα αποκλειστικά καλοκαιρινός προορισμός.

Όσοι όμως την έχουν επισκεφτεί κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, γνωρίζουν ότι η Μάνη είναι αξίσου γοητευτική και συνάμα επιβλητική και φιλόξενη. Πετρόχτιστα σπίτια, μεσαιωνικοί πύργοι, βυζαντινές εκκλησίες, θάλασσα αλλά και βουνό, συνθέτουν εικόνες που θα παραμείνουν ζωντανές στη μνήμη σας για καιρό.

Ειδικά τις ημέρες των εορτών, αυτός ο τόπος με τα χίλια πρόσωπα, είναι ο ιδανικός προορισμός για όλους εσάς που δε θέλετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη και να δοκιμάσετε κάτι νέο και συναρπαστικό!

Πού θα μείνετε

Η απόλυτη επιλογή για να βιώσετε το αυθεντικό κλίμα της Μάνης τις ημέρες των εορτών θα πρέπει να συνδυάζει την πέτρα, το φως, τη θάλασσα, τη ζεστή φιλοξενία και γεύσεις που αντανακλούν την γαστρονομική παράδοση του τόπου με μια σύγχρονη πινελιά.

Όπως ακριβώς το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa, το destination hotel με την απρόσκοπτη θέα στον κόλπο του Οιτύλου και το γραφικό Λιμένι και τον Ταϋγετο να δεσπόζει ακριβώς απέναντι του.

Χτισμένο στα πρότυπα της τοπικής αρχιτεκτονικής με κυρίαρχο υλικό την πέτρα και τις ξύλινες λεπτομέρειες, όποιο δωμάτιο και αν επιλέξετε, ξεχειλίζει φως από τα ξύλινα πορτοπαράθυρά του και τα γήινα χρώματα με τα οποία είναι «ντυμένο».

Δειπνήστε στο Ανερούσα

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Ανερούσα», θα απολαύσετε σύγχρονη μεσογειακή γαστρονομία με έμφαση στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων. Μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση για το Christmas Eve Celebration στις 24 Δεκεμβρίου και το New Years Eve Celebration στις 31 Δεκεμβρίου για απολαύσετε το εορταστικό μενού με την υπογραφή του διακεκριμένου chef Γιώργου Χωραϊτη, συνοδεία live easy listening music από τους The Smooth Tones.

Wellness εμπειρίες στο Ιόνη Spa

Ποιος δε χρειάζεται μερικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα spa; Επωφεληθείτε από τη διαμονή σας και κλείστε το ραντεβού στο Ιόνη Spa του ξενοδοχείου. Επιλέξτε από την ενημερωμένη λίστα υπηρεσιών μασάζ για όλο το σώμα και το πρόσωπο με φυσικά προϊόντα και υψηλή τεχνογνωσία. Extra Tip: Δοκιμάστε τη σοκολατοθεραπεία σώματος αλλά και τις θεραπείες σώματος και προσώπου με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα που θα βρείτε αποκλειστικά στο Πέτρα και Φως.


 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa

Οίτυλο Μάνης, Πελοπόννησος, Ελλάδα

Tηλ: 27330 54050 – 27330 52915 – 6944660913

Mail: [email protected]