Μία εβδομάδα γεμάτη πλούσια και ξεχωριστά δώρα ξεκινά για τους ακροατές του Παραπολιτικά 90,1 fm!

Μείνετε συντονισμένοι από νωρίς το πρωί στον αγαπημένο σταθμό της πόλης και διεκδικήστε ταξίδια με διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, φαγητά, εισιτήρια γηπέδων, μονοήμερες εκδρομές, κινητά τηλέφωνα, tablet, αφυγραντήρες και άλλα πολλά!

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και μεγάλες κληρώσεις.


 

ΡΑΔΙΟΒΑΡΚΑ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ - Καθημερινά 00:00-5:00, με τον Μάνο Τσιλιμίδη

Δευτέρα 24.02 - Παρασκευή 28.02- Ένα τριήμερο στον Ξενώνα Πετρίτη στο Οίτυλο Μάνης.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗΣ στο Οίτυλο Μάνης προσφέρουν σε ένα τυχερό ζευγάρι, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για ένα μοναδικό τριήμερο απόδρασης!

Σε ένα από το πιο ιστορικά χωριά της Μέσα Μάνης, το Οίτυλο, ο ξενώνας Πετρίτης αγναντεύει το κάστρο της Κελέφας και τον κόλπο του νέου Οίτυλου από το πιο ψηλό σημείο του χωριού, και μας προσκαλεί να ζήσουμε τη γλυκιά, ανέφελη ζωή όπως οι πραγματικοί ταξιδιώτες!


 

ΠΡΩΙΝΗ ΠΤΗΣΗ - Καθημερινά 06:00-08:00, με τον Τηλέμαχο Σαντοριναίο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.02 - Ένα πλούσιο γεύμα αξίας 50 ευρώ στο εστιατόριο ABACUS!

Tα Παραπολιτικά 90,1 και η «Πρωινή πτήση» σας προσφέρουν ένα πλούσιo γεύμα στο εστιατόριο ABACUS στον Άγιο Δημήτριο, αξίας 50€.

Το εστιατόριο Abacus στον Άγιο Δημήτριο είναι ένα γνωστό στέκι για ελληνική κουζίνα και αμερικανικές σπεσιαλιτέ με φρέσκα και χειροποίητα προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη.

Στο Abacus θα δοκιμάστετε τα πιο ζουμερά και πεντανόστιμα burgers, όπως το beef Abacus, με μεγάλο μοσχαρίσιο μπιφτέκι. Συνοδεύστε το φαγητό σας με μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και ξένες ετικέτες μπίρας.


Παρασκευή 28.02 - Μια μονοήμερη εκδρομή στην πανέμορφη Αράχωβα!

Tα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και η εκπομπή “ΠΡΩΙΝΗ ΠΤΗΣΗ” σας προσφέρουν μια μονοήμερη εκδρομή στην πανέμορφη Αράχωβα για το Σάββατο 7 Μαρτίου!

Απολαύστε την βόλτα σας σε έναν από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας! Περιπλανηθείτε στα γραφικά στενάκια της Αράχωβας και αναζωογονηθείτε με μια mini εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη!

Δεν θα λείψει φυσικά και η βόλτα στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να απολαύσει δραστηριότητες στο χιόνι ή απλά να χαρεί την ομορφιά του τοπίου!

 

 

FAKE NEWS (Καθημερινά 17:00 - 18:00 με τον Δημήτρη Κουνιά και τον Γιώργο Νόκο.)

Δευτέρα 24.02 - Παρασκευή 28.02 - Ένα γεύμα των 70 ευρώ στο νέο ιταλικό εστιατόριο Accanto, στο Χαλάνδρι!

Τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή “Fake News” σας κάνουν δώρο ένα δείπνο συνολικής αξίας 70€ στο νέο ιταλικό εστιατόριο Accanto, στο Χαλάνδρι!

To νέο εστιατόριο ιταλικής κουζίνας ανοίγει τις πόρτες του και σας καλωσορίζει, φιλοδοξώντας να φέρει μία διαφορετική εκδοχή της ιταλικής αισθητικής στην Ελλάδα. Το προσεκτικά σχεδιασμένο μενού του υπόσχεται να σας χαρίσει ένα αυθεντικό ταξίδι γεύσεων από την Ιταλία στο κέντρο του Χαλανδρίου και το ατμοσφαιρικό του περιβάλλον θα κάνει την γευσιγνωστική εμπειρία σας ακόμα πιο όμορφη κι αξέχαστη!

Πίτσα σε ξυλόφουρνο... φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά... και σπεσιαλιτέ του το καρπάτσιο ταρτάρ μόσχου!

 

Mea Culpa - Καθημερινά 12:00-13:00, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Δευτέρα 24.02 Ένα τριήμερο στο υπέροχο Καρπενήσι, στη Βίλα Βιργινία!

Σ' έναν από τους πιο φημισμένους χειμερινούς προορισμούς στο μαγευτικό Καρπενήσι, μέσα στα έλατα και την παρθένα φύση, είναι χτισμένη η Βίλλα Βιργινία. Το πανέμορφο χωριό Βουτύρο, 7 χλμ. ΝΔ του Καρπενησίου, έχει ξεχωριστή σημασία για την περιοχή, καθώς έχει ανακηρυχθεί από την ΟΥΝΕΣΚΟ μια από τις 5 περιοχές του κόσμου που είναι πρώτες σε καθαριότητα περιβάλλοντος.

Το ξενοδοχείο "Βίλλα Βιργινία" θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Διαθέτοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις αλλά και μια μοναδική ατμόσφαιρα θαλπωρής, με ζεστά χρώματα, κλασικά έπιπλα και διαλεχτά αντικείμενα, θα μπορέσετε να απολαύσετε ξεχωριστές στιγμές.

Η πανοραμική θέα από το παράθυρο του δωματίου σας είναι το καλύτερο ξεκίνημα για την ημέρα σας, πριν βέβαια δοκιμάσετε το νοστιμότατο σπιτικό πρωινό!