Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή “Πολιτικός Καφές” με τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Με αφορμή την αποκάλυψή της για την τρίτη off shore του κ. Καρατζαφέρη

Μ.ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: Έκανα μια έρευνα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα Yemi των ΗΠΑ  βρήκα μια εταιρεία η οποία είναι του κ. Καρατζαφέρη , φαίνεται ξεκάθαρα, τιτλοφορείται ως Deck Rock και είναι off shore εταιρεία. Είναι δεδομένο ότι αυτή η εταιρεία έπαψε να εμφανίζει δραστηριότητα το 2007, αυτό προκύπτει από την έρευνα που έκανα και επομένως αυτά τα επίσημα στοιχεία τα τύπωσα και τα παρέδωσα στην επιτροπή για να ερευνήσει διότι αυτό που βρήκα μπορεί να είναι και μια εταιρεία που στην ουσία δεν δραστηριοποιήθηκε ποτέ. Εγώ επειδή είμαι μέλος της επιτροπής οφείλω αυτό που βρήκα να το θέσω υπόψη της επιτροπής και από εκεί και πέρα να ακολουθήσει ο έλεγχος. 

Για τον έλεγχο που έγινε από τους ορκωτούς λογιστές στα πόθεν έσχες και στα ελλειπή αποτελέσματά του

Μ.ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: Έχετε δίκιο ανεξάρτητα δηλαδή από το στοιχείο που βρήκα εγώ στο διαδίκτυο και τα άλλα στοιχεία για τις άλλες δύο εταιρείες αυτά υποδηλώνουν ότι είναι μια δουλειά που θα μπορούσε να έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στην έναρξη της συνεδρίασης της επιτροπής και εγώ εναντιώθηκα και είπα ότι θα πρέπει οι υπηρεσίες οι αρμόδιες και αναφέρομαι στους ορκωτούς λογιστές, να κάνουν σε βάθος έλεγχο διότι να φανταστείτε ότι τα πόθεν έσχες του κ. Καρατζαφέρη είχαν ελεγχθεί και προσφάτως και το μόνο το οποίο είχε βρεθεί ήταν μια παρατυπία για ένα ποσό 50 χιλιάδων.

Σε κάθε περίπτωση θα περιμένουμε και τι θα αποδώσει ο έλεγχος.