Διαβάστε αυτό το Σάββατο στην «Επένδυση»:

Αποκάλυψη: Οι τέσσερις ελληνικές τράπεζες στέλνουν τελεσίγραφο σε 100 επιχειρηματίες να επιστρέψουν τα δάνεια ύψους 3 δις ευρώ, που έλαβαν για αναπτυξιακούς σκοπούς και τα έκαναν καταθέσεις στο εξωτερικό. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα «ξεσκονίζει» συνολικά 7.000 μεγάλα δάνεια.

Το Ταμείο Υγειονομικών (ΤΣΑΥ) στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Πώς οι αλόγιστοι χειρισμοί των διοικήσεων «εξαύλωσαν» τα περιουσιακά στοιχεία του Ταμείου. Η πρωτοφανής έκπτωση των ομολόγων του Ταμείου.

Η Ζέζα Ζήκου με άρθρο της σημειώνει πως η έξοδος από το μνημόνιο θα είναι «βρόμικη»!

Ακόμη. Ο Κώστας Καραμανλής εκτιμά πως η χώρα δεν χρειάζεται πρόωρες εκλογές ωστόσο θεωρεί ότι θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί η πλειοψηφία των 180 βουλευτών για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μπίζνες στο Λονδίνο για το ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιώργος Σταθάκης συναντάται στο τέλος Νοεμβρίου με εκπροσώπους 20 πανίσχυρων funds.

Ακόμη, στο οικονομικό ένθετο «Επένδυση plus». Η Siemens επιστρέφει με άγριες διαθέσεις για το νέο γύρο διαγωνισμών και προμηθειών του Ελληνικού Δημοσίου. Τι έχει συμφωνηθεί μέχρι τώρα στην κοινή επιτροπή υλοποίησης της εξωδικαστικής συμφωνίας Siemens-Ελληνικού Δημοσίου.

Μαζί η ειδική έκδοση Tango, με συναντήσεις, φιγούρες απολαύσεις και αυτή τη φορά…υπερήρωες!