Η κατακόρυφη άνοδος κατά 25% στα διαφημιστικά έσοδα του ραδιοφώνου τους πρώτους 9 μήνες του τρέχοντος έτους αυξάνει την έντονη κινητικότητα στα ερτζιανά. Ετσι, μετά τον Nitro, τον Βest και τονΚosmos, επανέρχεται στον «αέρα» και ο άλλοτε ισχυρός ενημερωτικός σταθμός Flash 96, ενώ φουντώνουν οι φήμες για πώληση του Up radio 86,6.  

Το αυτοδιαχειριζόμενο σχήμα που έχει αναλάβει να «τρέξει» τον Flashέχει βρει το κτίριο όπου θα εγκατασταθούν τα μηχανήματα και μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα έχει ξεκινήσει η διαμόρφωση του πιλοτικού προγράμματος που θα βγει στον «αέρα» μετά τα Χριστούγεννα.

AΠΩΛΕΙΕΣ. Τα μηνύματα από τον αυτοδιαχειριζόμενο Nitro είναι ενθαρρυντικά και δημιουργούν προσδοκίες στους εργαζόμενους-μετόχους του Flash. Στον Nitro, ωστόσο, μετά από πολλά χρόνια, αποχώρησε για το Mad Radio το πρωινό δίδυμο του σταθμού, Βαγγέλης Χαρισόπουλος και Μαριλού Ρεπαπή.

 

ΔΥΝΑΜΩΝEI O ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1. Σε νέο δυναμικό ραδιόφωνο της πόλης αναδεικνύεται σταδιακά ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, καθώς πριν συμπληρώσει 7 μήνες στον «αέρα» έχει ήδη αποκτήσει 80.000 καθημερινούς ακροατές, σύμφωνα με την εταιρεία μετρήσεων Focus. Στη μέση ημερήσια ακρόαση προσεγγίζει πλέον την πρώτη δεκάδα, με 84,4 λεπτά ακρόασης, ενώ έρχονται και νέες, σημαντικές εκπλήξεις για τους ακροατές.

ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΝ «9,84». Ομως, και στο δημοτικό σταθμό της Αθήνας, μετά από αρκετά χρόνια χαμηλών πτήσεων, κάτι φαίνεται να αλλάζει, καθώς η νέα διευθύντρια, Νόνη Καραγιάννη, παλεύει να του δώσει τη χαμένη του ταυτότητα, δίνοντάς του περισσότερη φρεσκάδα και αμεσότητα.