Όταν ο πρωθυπουργός κατηγορεί κάποιους ως ακροδεξιούς και συνεργάζεται με τον Πάνο Καμμένο έχει κάποιο πρόβλημα είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα εγκαταλείψει την καρέκλα αντιθέτως –όπως είπε- θα κάνει το παν για να παραμείνει στην εξουσία και τον κατηγόρησε  για αλαζονεία σχολιάζοντας την απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού που σε 90 ημέρες θα χάσει την εργασία της.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε πως η ΝΔ θα ακυρώσει το νόμο Παππά, θα επιστρέψει την αρμοδιότητα στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και πως δεν θα υπάρχει περιορισμός τηλεοπτικών αδειών.
Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι  η κυβέρνηση έχει στεναχωρηθεί από το γεγονός ότι ο ΣΚΑΙ πήρε τηλεοπτική άδεια και τόνισε ότι δεν πρέπει να καταδικάζουμε τον Γιάννη Αλαφούζο επειδή κάποιο δημόσιο όργανο δέσμευσε τα χρήματά του.
Στη συνέντευξή του στους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στα όσα έχει πει ο Πάνος Καμμένος για διακίνηση μαύρου χρήματος από την πλευρά Καλογρίτσα προκειμένου να κερδίσει τηλεοπτική άδεια και ζήτησε την  παρέμβαση της Δικαιοσύνης.
Για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και απεικονίζουν συνάντηση Καλογρίτσα με τον συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη Τάκη Θεοδωρικάκο είπε ότι αυτή έχει διαψευστεί  σημειώνοντας πως οι φωτογραφίες ίσως να είναι παλιές… 
Τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως ο κ. Καλογρίτσας έχει εξαγοράσει την εταιρία του πατέρα του πρωθυπουργού και των αδελφών του.