Το καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα που συνέγραψαν οι Bill Clinton και James Patterson, «Ο Πρόεδρος Αγνοείται - Τόμος Α’», που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με τα Παραπολιτικά.

Ο Πρόεδρος εξαφανίζεται. Ο κόσμος παθαίνει σοκ. Όμως ο λόγος για τον οποίο αγνοείται είναι πολύ χειρότερος απ' οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς. Με λεπτομέρειες που μόνο ένας πρόεδρος μπορεί να γνωρίζει και την αγωνία που μόνο ο Τζέιμς Πάτερσον μπορεί να γεννήσει. Ο αριστοτέχνης συγγραφέας των θρίλερ και των τεράστιων αστυνομικών επιτυχιών James Patterson και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν στο κοινό ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ είναι ένα βιβλίο που ακροβατεί ανάμεσα στο πολιτικό θρίλερ, τον κυβερνοπόλεμο, την κατασκοπεία και τα επικίνδυνα μυστικά που μόνο ένας πρόεδρος γνωρίζει… Ίντριγκα, δράση, ανατροπές και προδοσίες σ’ ένα παιχνίδι εξουσίας όπου κανείς δεν είναι αυτός που δείχνει. Ούτε καν ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ! Το βιβλίο που έγινε παγκόσμιο best seller κυκλοφορεί για πρώτη φορά αυτό το Σάββατο 4 Ιουλίου με τα Παραπολιτικά! Μη χάσετε τον πρώτο τόμο

Ο BILL CLINTON εκλέχτηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ το 1992 και υπηρέτησε ως το 2001. Μετά την αποχώρησή του, δημιούργησε το Ίδρυμα Κλίντον, που βοηθά στη βελτίωση της παγκόσμιας υγείας, στην προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών κάθε ηλικίας, στον περιορισμό της παιδικής παχυσαρκίας και των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν, στη δημιουργία οικονομικών ευκαιριών και ανάπτυξης, και στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Έχει γράψει αρκετά βιβλία nonfiction, στα οποία περιλαμβάνεται και το My Life, που υπήρξε Νο 1 μπεστ σέλερ διεθνώς. Αυτό είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Ο JAMES PATTERSON έχει τιμηθεί με το Βραβείο Διακεκριμένων Υπηρεσιών Λογοτέχνη προς την Αμερικανική Λογοτεχνική Κοινότητα, που χορηγεί το αμερικανικό Εθνικό Ίδρυμα Βιβλίου. Κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα Νο 1 μπεστ σέλερ στη λίστα των New York Times και τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από 375 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

«Το να γράφω ένα βιβλίο με βάση τα όσα έχω μάθει από τη δουλειά, τη ζωή στο Λευκό Οίκο και τον τρόπο που λειτουργεί η Ουάσιγκτον ήταν πολύ διασκεδαστικό. Και η συνεργασία με τον Τζιμ ήταν καταπληκτική. Ήμουν οπαδός του για πολύ καιρό». - Bill Clinton

«Η συνεργασία με τον Πρόεδρο Κλίντον είναι το highlight της καριέρας μου. H πρόσβαση στις εμπειρίες του κάνει μοναδικό αυτό το μυθιστόρημα. Ο συνδυασμός που φτιάχνουμε είναι σπάνιος. Οι αναγνώστες θα βρεθούν να αγωνιούν απίστευτα αλλά και να καταλάβουν από μέσα τι σημαίνει να είσαι πρόεδρος». - James Patterson

Μαζί,

Χελωνονιντζάκια! Το καλύτερο βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Ιουλίου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά!

Μη χάσετε με τα Παραπολιτικά το νέο βιβλίο δραστηριοτήτων με πρωταγωνιστές τους απίθανους ήρωες της αγαπημένης σειράς των παιδιών! Ο Ντονατέλο, ο Λεονάρντο, ο Ραφαέλ και ο Μικελάντζελο καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγάλους κινδύνους για άλλη μια φορά. Με οδηγό τον Ντονατέλο, επιστράτευσε και εσύ την εξυπνάδα και την εφευρετικότητά σου. Βοήθησε τα Χελωνονιντζάκια στη μάχη τους με το κακό και νιώσε αληθινός νίντζα! Λύσε τους γρίφους και χρωμάτισε τις σκηνές με τους αγαπημένους σου χαρακτήρες και τους αντιπάλους τους.

1600_π640_02