Αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει» με την μοναδική Ντέπυ Γκολεμά!

Αύριο Σάββατο 17.10 σε μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσει κανείς, καλεσμένος ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος μέσα μια εβδομάδα... «πέθανε» τρεις φορές στην ελληνικη τηλεόραση και στο θέατρο! Την Τρίτη στις «Άγριες Μέλισσες», την Τετάρτη στο «Νησί» και την Πέμπτη στο «Γιούγκερμαν»! Όλα όσα θα μας αποκαλύψει ο γνωστός ηθοποιός για τις επιτυχημένες συνεργασίες του...

Καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι και ο γνωστός σκηνοθέτης Μάνος Καρατζογιάννης, ο οποίος θα μας πει τα πάντα για τη βραδιά των βραβείων  «Μελίνα Μερκούρη» που θα γίνει στο Rex, με αφορμή τα 100ά γενέθλιά της χαρισματικής ηθοποιού. Μάλιστα το επετειακό αυτό αφιέρωμα θα είναι μοιρασμένο σε αφηγήσεις από 13 ηθοποιούς που τιμήθηκαν με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία τους τα τελευταία χρόνια!

Επόμενη καλεσμένη θα είναι η Όλγα Μαλέα σκηνοθέτης της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» που προβάλλεται στην ΕΡΤ! Θα μας πει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τη νέα συναρπαστική οικογενειακή σειρά εποχής, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Μελέτης Ηλίας και η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Τέλος κάτι που όλοι περιμένουμε, η τελευταία καλεσμένη της αυριανής εκπομπής, η σεναριογράφος των Άγριων Μελισσών, Μελίνα Τσαμπάνη, θα κάνει πολλές αποκαλύψεις... Θα συνεχιστεί και για 3ο χρόνο η επιτυχημένη σειρά, θα έρθει η κάθαρση στο βαρύ παρελθόν κάποιων πρωταγωνιστών; Αυτά και πολλά άλλα ακόμη, ακριβώς στις 11 και στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»!

 Πού αλλού; Μόνο στα Παραπολιτικά 90,1!