«Προφανώς πρόκειται για μια κίνηση απελπισίας. Έχει εσωκομματικά προβλήματα ο κ. Τσίπρας και ξέρετε ότι η Αριστερά τρέφεται μονίμως από το να δημιουργεί έναν εχθρό», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Mea Culpa’’ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, αναφορικά με την πρόταση μομφής κατά του Χρήστου Σταϊκουρα από το ΣΥΡΙΖΑ.

«Σας υπενθυμίζω ότι πριν περίπου ενάμιση μήνα είπε, δείχνοντας στο εσωκομματικό του πεδίο ποιος είναι ο εχθρός, τον πρωθυπουργό πολιτικό απατεώνα στη Βουλή», υπογράμμισε ο ίδιος.

Ο κ. Γαϊτάνης έσπευσε να επισημάνει ότι: «με τον ίδιο τρόπο αυτή τη στιγμή βλέπει ότι είναι εσωκομματικά στριμωγμένος, όλη αυτή η ιστορία με τη Χρυσή Αυγή, με τις δηλώσεις Κοντονή, με το γεγονός, το καταλαβαίνει και ο ίδιος, ότι δεν έχει απήχηση στην ελληνική κοινωνία και αυτό δήθεν προσπαθούν να το στρέψουν σε άλλα αίτια έτσι λοιπόν έκανε και αυτή την κίνηση απελπισίας παραβλέποντας το γεγονός ότι τα νομοσχέδια περνάνε πρώτα από το υπουργικό συμβούλιο».