Το μόνο σωσίβιο του κ. Τσίπρα αυτή τη στιγμή είναι το μπάχαλο, κάνει τα πάντα για να το φέρει», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ‘’Mea Culpa’’ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

«Το προσπάθησε με την απόφαση της Χρυσής Αυγής που δεν ήταν αυτό που ήθελε, εξ ου και την ξέχασε. Μόλις βγήκε η οριστική απόφαση, έκανε την πρόταση μομφής και δεν άκουσα λέξη για την ιστορική αυτή απόφαση του δικαστηρίου. Έκανε την πρόταση μομφής πάνω στην ιστορική απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών, ο κ. Ρωμανός τόνισε: «Ο Τσίπρας έβγαλε στη σέντρα τον Τσακαλώτο, ο ίδιος κρύφτηκε, δεν εμφανίστηκε καθόλου σε αυτή την τριήμερη διαδικασία, εμφανίστηκε ξαφνικά χθες για να ακούσει μόνο τον Μητσοτάκη όταν η πρόταση δυσπιστίας ήταν κατά του Σταϊκούρα».

«Δεν άκουσε καν τον Σταϊκούρα ενάντια του οποίου πρότεινε τη δυσπιστία, αυτό είναι πρωτόγνωρο και νομίζω ότι πέτυχε το αντίθετο γιατί το γεγονός ότι ο Τσακαλωτος ήταν εκεί και ο Τσίπρας παρών, εν ολίγοις τον Τσακαλώτο ενδυνάμωσε», επισήμανε ο ίδιος.

Ο Ρωμανός υπογράμμισε ότι «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί στριμωγμένος να πιαστεί απ’ όπου μπορεί, στην προσπάθειά του αυτή δεν διστάζει να δίνει όπλα ακόμα και στον Ερντογάν. Ευτυχώς και ο Ερντογάν είναι το ίδιο στριμωγμένος με τον κ. Τσίπρα, εννοώ διπλωματικά και διεθνώς».

«Σημερα έχουμε την επίσκεψη Λαβρόφ, το τελευταίο διάστημα έχουμε μια σειρά ενεργειών που είναι πρωτόγνωρες η τόσο έντονη δραστηριότητα στο διπλωματικό πεδίο την οποία είχε το θράσος να χαρακτηρίσει ‘’παθητική διπλωματία’’ ο κ. Τσίπρας χθες και πήρε φυσικά και εκεί την απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη», δήλωσε επιπρόσθετα.