«Επειδή προφανώς ο κ.Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε πολλά και έχουνε ξεφύγει πια, έχουνε περάσει στο όριο του Δελφιναρίου πλέον δημόσια οι τοποθετήσεις τους προφανώς ο πρωθυπουργός αποφάσισε να απαντήσει σε πολλά από αυτά που ακούγονται», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής.

«Σε αυτό το πλαίσιο ακριβώς ήταν και το σχόλιο για την κρατικοποίηση της Pfizer που πράγματι θα μπορούσε να έχει ζητήσει κάλλιστα ο Αλέξης Τσίπρας  όπως και η ατάκα με τα λεφτόδεντρα που πλέον μπορούν να αντικατασταθούν από τα εμβολιόδεντρα. Είναι ακριβώς η λογική της αντιπολίτευσης Τσίπρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η εβδομάδα κλείνει με νομοσχέδια τομές όπως είναι αυτό για την Παιδεία, με τη ψήφιση όλων των θεμάτων για τα RAFALE όπου επίσης είναι πάρα πολύ σημαντικά, με πολύ θετικές ειδήσεις για το μεταναστευτικό για 1500 επιστροφές που ουσιαστικά δρομολογούνται», επισήμανε ο κ. Ρωμανός.

«Είναι σημαντικό γιατί όταν όλο το χρόνο έχουν έρθει γύρω στις 10 χιλιάδες, έχοντας μειώσει τις ροές, όταν επιστρέφεις μονοκοπανιά πάνω από το 10% αυτού είναι μια σημαντική κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση», υπογράμμισε ο ίδιος.

Ακόμη ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ σημείωσε ότι: «Μπαίνουμε σε μια πορεία που έχει μπροστά πολύ περισσότερο φως και πολύ περισσότερες θετικές εξελίξεις».

«Έχουμε κάποιους δύσκολους μήνες μπροστά αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό το ότι έχουμε καταφέρει να φτάσουμε μέχρι εδώ με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε όλα τα επίπεδα και θα πορευτούμε να κερδίσουμε τα μέγιστα που μπορούμε από τις θετικές εξελίξεις που έχουμε μπροστά», τόνισε ο κ. Ρωμανός.

«Γιατί έχουμε θετικές εξελίξεις. Έχουμε επενδύσεις που έρχονται, έχουμε αγορές που έχουν δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους σε εμάς και συνεχίζουν να τη δείχνουνε, έχουμε το ταμείο ανάκαμψης που έρχεται, έχουμε μια σειρά πραγμάτων που γίνονται εν μέσω της πανδημίας και έχει γίνει μια πάρα πολύ σημαντική δουλειά για να μπορέσουν να αποδώσουν τα οποία θα τα δούμε να ξετυλίγονται το επόμενο διάστημα», συμπλήρωσε επεξηγηματικά.