«Ο κορονοϊός προϋποθέτει τη μέγιστη δυνατή σοβαρότητα από όλους, ο ΣΥΡΙΖΑ για κάθε λύση έχει ένα πρόβλημα»

«Η πραγματικότητα είναι τόσο ξεροκέφαλη, όπως έλεγε και ο Μιτεράν, που εν τοις πράγμασι ακύρωσε το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, για τα self test.

«Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει πολύ στο να απαξιώνει οτιδήποτε κάνει η κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Γαϊτάνης.

«Κάνουμε έναν αγώνα δρόμου όλες οι χώρες να κάνουμε το ταχύτερο δυνατό, το καλύτερο που μπορούμε για να περιορίσουμε τη διασπορά δεν καταλαβαίνω τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ ή κατά; Κάνουμε καλά που το κάνουμε αυτό το πράγμα ή όχι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ το πρωί κόσμο σε συγκεντρώσεις και το βράδυ κάνει κριτική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο κοροναϊός προϋποθέτει τη μέγιστη δυνατή σοβαρότητα από όλους, ο ΣΥΡΙΖΑ για κάθε λύση έχει ένα πρόβλημα», υπογράμμισε ο ίδιος.

Αναφορικά με τα fake news της εβδομάδας, ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε: «Χθες ήταν το θέμα με την επιγραφή στην Ακρόπολη δήθεν ότι θα έμπαινε το όνομα της κας Μενδώνη. Η πραγματικότητα διέψευσε τις προηγούμενες μέρες αυτά για τα self test, ‘’το διαγωνισμό στη ζούλα’’ που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Γενικά κάθε μέρα κάτι κυκλοφορεί στο οποίο η ΝΔ είναι υποχρεωμένη να απαντάει».

«Το κακό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να αντιπολιτεύεται με τέτοιου είδους ψευδείς ειδήσεις και το κάνει μάλιστα και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι χειρότερο ακόμα γιατί κανείς στην πολιτική θα πρέπει να διασταυρώνει τα γεγονότα και έπειτα να τοποθετείται», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.